skip to Main Content
  Onderdeel van van Gogh notarissen & adviseurs

Sinds 1 september 2016 is het team versterkt door kandidaat-notaris Leonie Grund. Leonie heeft notarieel recht gestudeerd in Leiden en werkt sinds 2000 in de notariële praktijk.

“Ik ga me bij van Gogh notarissen & adviseurs voornamelijk bezighouden met de vakgebieden waarin ik me gedurende mijn studie en loopbaan heb gespecialiseerd: ondernemingsrecht en familierecht. Ik zie dat als een logische combinatie. Want iemand is nooit alleen ondernemer, maar heeft meestal ook een partner of kinderen, wil misschien schenkingen goed geregeld hebben of zijn bedrijfsopvolging. Daarover kan ik een totaaladvies geven. Dat is wel zo prettig. Daarnaast ga ik mij de komende tijd nog verder specialiseren in estate planning, zodat ik onze klanten – zowel ondernemers als particulieren – kan adviseren over alles omtrent het vermogen.

Ik vind een persoonlijke en laagdrempelige benadering belangrijk. Een notaris zit niet in een ivoren toren, maar moet toegankelijk zijn. Deze houding en sfeer én de open blik naar de toekomst spreken mij bij van Gogh notarissen & adviseurs zeer aan. Met ons team van juristen kunnen we onze klanten alle kennis en know-how bieden, op ieder denkbaar expertisegebied.”

Heeft u vragen?

Grund@vgogh.nl
of bel 0031(0)76-5972600

error: Content is protected !!
Back To Top