Het Frankrijk-team

Monique Rombouts

Mr. Monique Rombouts

Monique is een Nederlandse notaris en houdt zich in het bijzonder bezig met het (Internationaal) Familierecht. Haar expertise ligt vooral in Frankrijk- en België-aangelegenheden.

Ad Kuijpers​

Ad Kuijpers

Ad is (familie)mediator & executeur. Hij behandelt in samenwerking met de notaris de facilitaire kant binnen de (internationale) nalatenschapsafwikkeling. Tevens manager van het kantoor.

Aline Benoit​

Aline Benoit

Aline is Française en woont in Nederland. Studeerde aan de Université de Rouen in Frankrijk. Vanzelfsprekend is ze bekend met de Franse cultuur. De juridische en administratieve wegen die naar Rome leiden zijn haar op het lijf geschreven. Aline assisteert op de frankrijkpraktijk onze notaris-frankrijkspecialiste.

Diana Sleypen​

Diana Sleypen

Diana is beëdigd tolk Frans en Spaans. Verricht ondersteunende diensten in onze Frankrijkpraktijk. Heeft in Frankrijk gewoond en kan daardoor ook prima omgaan met de Franse cultuur.

Krisia Dzialak

Krisia Dzialak

Krisia is Belgische. Kent de Nederlandse, Vlaamse en Franse cultuur. Deze duizendpoot verricht ondersteunende diensten, is belast met de administratieve organisatie van dossiers e.d. en kan op een klantgerichte, diplomatische wijze van communiceren haar mannetje staan. Ze heeft inmiddels de nodige werkervaring  opgedaan bij verschillende internationale bedrijven.  

Over FrankrijkNotaris.nl

Frankrijknotaris spreekt úw taal; Nederlands, Frans en juridisch. Onze dienstverlening kenmerkt zich door openheid, transparantie en betrokkenheid met u en uw zaak. Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft: op maat! Ook complexe Frankrijk-zaken zijn voor ons vertrouwd terrein. Wij beschikken ook over ruime en specifieke ervaring op het gebied van de (internationale) erfenisafwikkeling en mediation.

 

Wij zijn inhoudelijk sterk en beschikken over culturele en juridische kennis en een breed netwerk in Frankrijk en België. Zo zorgen wij ervoor, dat u met een op maat gemaakt Europees testament, zorgeloos uw zaken in Frankijk, België en/of in Nederland kunt afwikkelen.

 

Gemeente Zundert

Molenzicht 1a
4881 BW Zundert
Tel: +31 076 597 2600

Wordt teruggebeld door Frankrijknotaris.nl

Feestdagen

Ons kantoor is gesloten van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024.

Wordt teruggebeld door Frankrijknotaris.nl

Bel mij terug

Wilt u door een van onze medewerkers gebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.