Ondernemen in Frankrijk

Het gemak van contracten en contacten in Nederland

Een camping starten, een hotel of chambre d’hotes? Een handelsonderneming of agrarisch bedrijf beginnen in Frankrijk? Als u wilt ondernemen in Frankrijk, alleen of met een Franse partner, zijn er veel aspecten om rekening mee te houden. Bij veel zaken kan Frankrijknotaris u helpen! Daarnaast brengen wij u graag in contact met onze (externe) adviseurs voor overige diensten en begeleiding in Frankrijk.

 

Notariële vastlegging in Frankrijk

Zaken waar u aan moet denken zijn: de locatie, huren of kopen van Franse (on)roerende zaken, subsidies, vergunningen, concurrentie, levensvatbaarheid, cliënten, instanties, personeel, ondernemingsplan, overheidsinstellingen waaronder de fiscus, administratie, bankzaken en notariële vastleggingen. Voor alle notariële vastleggingen, zoals internationaal testament en de erfenisafwikkeling kunt u bij de Frankrijknotaris terecht.

Bescherming erfgenamen tegen schulden

Waarom kiest u voor Frankrijknotaris.nl?

Wonen, werken, leven en ondernemen in Frankrijk, c’est fantastique! Maar alleen als u uw Franse zaakjes goed regelt. Franknotaris is gespecialiseerd in zowel Nederlandse als Franse familierecht en erfrecht. Zeker zo belangrijk: we spreken de Franse taal en begrijpen de Franse cultuur. Dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker. Bovendien zijn we goed thuis in Europese testamenten en hebben we veel ervaring met het afwikkelen van internationale erfenissen.

Internationaal netwerk

U heeft via Frankrijknotaris toegang tot een waardevol netwerk van notarissen, fiscale en juridische adviseurs, de belastingdienst, verzekeraars en nutsbedrijven.

Kosten besparen

U heeft via Frankrijknotaris één aanspreekpunt voor al uw Franse zaken en kunt gebruikmaken van onze eigen beëdigde tolk. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Uw partner in Frankrijk

Frankrijknotaris ontzorgt u van A tot Z dankzij onze lange ervaring en specialistische kennis van zaken. We spreken Frans én uw taal en maken het u gemakkelijk.

Ik help u graag!

Monique Rombouts
mr. M.A.W. (Monique) Rombouts Notaris | Frankrijkspecialist
error: Content is protected !!