skip to Main Content
  Onderdeel van van Gogh notarissen & adviseurs

Een erfenis in Frankrijk, dat werkt anders

Wij spreken de taal, kennen de wetten en begrijpen de cultuur

Frans en Nederlands erfrecht, dat bijt elkaar

Het Nederlandse en Franse erfrecht bijten elkaar, maar gelukkig is sinds 2015 het Europese erfrecht van toepassing. Dat kan een aantal voordelen met zich meebrengen.

Europese Verklaring van Erfrecht

Het is belangrijk dat u een Europese Verklaring van Erfrecht laat opstellen. Dit kan door een Nederlandse notaris die de verklaring ook laat vertalen in het Frans. Met uw verklaring kan uw gehele nalatenschap, inclusief uw huis in Frankrijk, worden afgewikkeld. U kunt dit zelf doen of laten verzorgen door een gespecialiseerde Nederlandse notaris, zoals Frankrijknotaris. In principe heeft u dan geen Franse notaris meer nodig. Wel zo handig!

Europees testament

Heeft u al een internationaal Europees testament? Bij Frankrijknotaris regelt u alles heel handig onder één dak.

 

BROCHURES

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

“Nooit geweten dat er zoveel addertjes onder het Franse gras zitten als je een huis koopt in Frankrijk.”

"Monique Rombouts was zo vriendelijk mij te adviseren omtrent een Frans handgeschreven testament. Het contact verliep plezierig. Haar advies was kort, duidelijk, terzake en deskundig.”

Theodora Besse

"De notaris heb ik ervaren als zeer toegankelijk, inlevend, oplossingsgericht. Ze gaf mij direct een betrouwbaar gevoel."  

Jurgen van Zanten

https://www.youtube.com/watch?v=p2khxkagwuM

Waarom kiest u voor Frankrijknotaris.nl?

Wonen, werken, leven en ondernemen in Frankrijk, c’est fantastique! Maar alleen als u uw Franse zaakjes goed regelt. Franknotaris is gespecialiseerd in zowel Nederlandse als Franse familierecht en erfrecht. Zeker zo belangrijk: we spreken de Franse taal en begrijpen de Franse cultuur. Dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker. Bovendien zijn we goed thuis in Europese testamenten en hebben we veel ervaring met het afwikkelen van internationale erfenissen.

Internationaal Netwerk

Internationaal netwerk

U heeft via Frankrijknotaris toegang tot een waardevol netwerk van notarissen, fiscale en juridische adviseurs, de belastingdienst, verzekeraars en nutsbedrijven.

Kosten Besparen

Kosten besparen

U heeft via Frankrijknotaris één aanspreekpunt voor al uw Franse zaken en kunt gebruikmaken van onze eigen beëdigde tolk. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Uw Partner In Frankijk

Uw partner in Frankijk

Frankrijknotaris ontzorgt u van A tot Z dankzij onze lange ervaring en specialistische kennis van zaken. We spreken Frans én uw taal en maken het u gemakkelijk.

Interessante nieuwtjes van uw Frankrijknotaris

 

Bekijk het laatste nieuws en onze columns.

 

error: Content is protected !!
Back To Top