Huis in Frankrijk (ver)kopen

Tja, een huis kopen is leuk ! Wat maakt dat we het testament uitstellen?

 
 

Een huis in Frankrijk (ver)kopen? Regel naast uw contracten ook uw internationaal testament of huwelijkse voorwaarden bij ons in Nederland. Dit voorkomt onaangename verrassingen en geeft u gemak, zekerheid & rust, geen taalbarrière en een vertrouwd gevoel. 

Wijze van tenaamstelling koopovereenkomst

De wijze waarop u juridisch koopt is belangrijk. Dit ervaart u ingeval van een (echt)scheiding of uw erfgenamen als zij uw nalatenschap gaan afwikkelen. Hoe is uw testament afgestemd op de koopovereenkomst van uw woning of onderneming? Om problemen voor uw erfgenamen te voorkomen moet het wel kloppen met elkaar…Toch?

 

Huwelijksvorm, vorm van samenleving. Ook zaken die relevant zijn voor de wijze van aankoop. Daarom vergt dit een Op Maat advies, want de mogelijkheden zijn divers.

Een Frans testamentje met grote gevolgen

Waarom kiest u voor Frankrijknotaris.nl?

Wonen, werken, leven en ondernemen in Frankrijk, c’est fantastique! Maar alleen als u uw Franse zaakjes goed regelt. Franknotaris is gespecialiseerd in zowel Nederlandse als Franse familierecht en erfrecht. Zeker zo belangrijk: we spreken de Franse taal en begrijpen de Franse cultuur. Dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker. Bovendien zijn we goed thuis in Europese testamenten en hebben we veel ervaring met het afwikkelen van internationale erfenissen.

Internationaal netwerk

U heeft via Frankrijknotaris toegang tot een waardevol netwerk van notarissen, fiscale en juridische adviseurs, de belastingdienst, verzekeraars en nutsbedrijven.

Kosten besparen

U heeft via Frankrijknotaris één aanspreekpunt voor al uw Franse zaken en kunt gebruikmaken van onze eigen beëdigde tolk. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Uw partner in Frankrijk

Frankrijknotaris ontzorgt u van A tot Z dankzij onze lange ervaring en specialistische kennis van zaken. We spreken Frans én uw taal en maken het u gemakkelijk.

Bent u al Frankrijk-proof?

Voor al uw vraagstukken die het Franse familierecht raken, staat Frankrijknotaris u graag terzijde. Samen zorgen we ervoor dat u Frankrijk-proof wordt en blijft.

Ik help u graag!

Monique Rombouts
mr. M.A.W. (Monique) Rombouts Notaris | Frankrijkspecialist
error: Content is protected !!